Str. Eugen Jebeleanu, Nr. 1, Pipera

Orar: L - V 08:00 - 19:00

Viziune


 Pentru noi, grădinița este locul unde copilul dumneavoastră pleacă dimineața de acasă ca să se dezvolte, să învețe și să se distreze. Grădinița noastră respectă toate normele învățământului performant și este adaptată cerințelor părinților pentru a ajunge grădinița ideală. La noi, copilul dumneavoastră are toate condițiile să își dezvolte propria personalitate, să fie pregătit pentru școală și să se joace în voie cu primii prieteni din viața lui.

Misiune


Grădinița Zece realizează un act educațional de calitate și urmărește ca la finalizarea ciclului preșcolar, copiii să fie sănătoși, creativi și pregătiți pentru școală din toate punctele de vedere. Pentru a realiza acest lucru, avem personalul calificat, ales în așa măsură încât să se adapteze standardelor noastre, la care am ajuns în urma comunicării cu părinți, specialiști în învățământ și comunitate.


După ani de zile de activitate neîntreruptă am înțeles că pentru a rămâne la cel mai înalt nivel e nevoie să fim la curent cu cele mai moderne metode de învătământ, motiv pentru care personalul nostru participă constant la work-shop-uri și cursuri de dezvoltare profesională.


Copiii noștri beneficiază de toate facilitățile oferite de învățământul românesc, dar au acces și la principii educaționale internaționale, ca să fie pregătiți și să se adapteze ușor la o societate multi-culturală.


Grădinița noastră respectă cu strictețe drepturile fundamentale ale copilului și crede că un copil fericit este cel mai frumos lucru de care ne putem bucura. Egalitatea de șanse este un alt principiu în care credem și pe care ne bazăm în activitatea noastră.

Facilități


Toate sălile grădiniței sunt unifuncționale, dedicate unor activități specifice:

Săli de grupă (dotate cu băi proprii)

Sală de mese

Dormitoare (separate pe nivel de vârstă)

Sală de sport și dansuri

Sală de proiectie

Cabinet medical

Cabinet de consiliere si orientare

Bucătărie proprie

Microbuz transport